Service

Klargøring

Få din brugte bil til at ligne en spritny.
Ligesom os selv, ved vi, at vores kunder sætter pris på god kvalitet. Derfor gør vi vores bedste for at alle vores biler fremstår i så fin stand som muligt, både indvendigt og udvendigt. Det gælder både billerne i vores showroom og dem der er klar til levering.
I Capleasing bruger vi mange penge og ressourcer på klargøring. Vi ønsker nemlig at vise, at forskellen mellem en ny og en brugt bil ofte er forsvindende lille. Derfor har vi et godt samarbejde med et klargøringsteam, som altid vil sørge for at eventuelle ridser på døre og fælge bliver fjernet inden bilen er klar til salg.

Du kan altid regne med at få leveret en bil, der har været igennem en grundig klargøring. Trænger den igen efter et par måneder hjælper vi også gerne med at sende den til klargøring, så du altid kan nyde godt af følelsen ved, at køre rundt i en ren og ”ny” bil.

Værksted

Skal din bil på værksted?

I Capleasing har vi et stærkt samarbejde med et yderst kvalitetsbevidst og serviceminded værksted. På værkstedet står de altid klar til at tage imod din bil og du behøver ikke at bestille en tid på forhånd, uanset om der er tale om en større reparation eller et servicetjek.

Finansiering

Hos Capleasing kan vi altid tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser i de fleste tilfælde kan overgå det, som din bank kan tilbyde. Finansieringen kræver ikke meget tid og mange ressourcer og kan være klar i løbet af kort tid.

Finansiering tilbydes både til private og erhverv.
Via vores samarbejdspartner AL Finans kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder ved køb af din nye bil. Vi oplever ofte, at vores konkurrencedygtighed inden for netop bilfinansiering er meget stærk i forhold til, hvad dit pengeinstitut kan tilbyde. Tag derfor gerne kontakt til os allerede inden, du henvender dig i forhold til at finde din specifikke drømmebil

Garanti

Som en ekstra tryghed for dig, tilbyder vi dig en garanti på vores biler gennem Autoconcept, som har en bred paraply af garantiløsninger. Løsningerne gælder både forlængelse af en ny bils garanti, garantiforsrikringer til brugte biler, Keyprotect tillægsforsikringer og Road Assist tillægsforsikringer.

Du kan læse meget mere om Autoconcept og deres garantiløsninger her: www.autoconcept.dk/produkter.

Opbevaring af din bil

Er du på udkig efter en brugt bil i særklasse og måske endda så fin en bil, at den kræver opbevaring om vinteren, så kan vi i Capleasing tilbyde dig opbevaring i en af Danmarks mest eksklusive garager uden for sæsonen. Garagen ligger i forlængelse af vores showroom og er proppet med drømmebiler – lige fra gamle Porsche 356 Speedster til de nyere Lamborghini. Kontakt os endelig hvis du er interesseret i opbevaring af dit legetøj.

Benzinkort

Er du som os andre født med ”benzin i blodet” og elsker du fart og sjove biler, så ved du nok at det kan ses og mærkes på din benzinregning. I Capleasing er vi derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder et benzinkort hos Circle K med masser af besparelser på brændstof, Adblue, vask og kør-videre-produkter. Skriv til os på info@capleasing.dk for at få oprettet en benzinkort.

Capleasing

Bregnerødvej 125
3460 Birkerød
CVR: 33588666
info@capleasing.dk

Bliv ringet op