Flexleasing af el-bil

Vi har hos CapLeasing har stor erfaring med leasing af el-biler. Der er utroligt mange fordele, ved at lease en el-bil, herunder afgifter. 

El-biler har nemlig slet ikke samme høje afgifte som alm. biler. Ligeledes er der ej heller vægtafgifter eller lignende – Derfor kan vi hos Capleasing tilbyde leasing af luksuriøse el-biler til fornuftige priser. 

Husk, der er intet brændstof at betale, så økonomien er utrolig fornuftig ved en el-bil! 

Ligeledes er pladsen i mange el-biler stor, så du kan have hele familien med!

Intet brændstof

En af de helt store fordele ved en el-bil er brændstoffri kørsel. En elbil har ofte en rækkevide på over 500 km på en ladning, hvilket betyder du kan køre fra det mest sydligste punkt i Danmark, til det nordligste uden at skulle lade.

Ingen afgift

Regeringen har vedtaget meget lempelige afgifter for el-biler, hvilket både kommer forbrugerne og miljøet til gode. Derfor er det ofte meget billigere end man tror, at køre i en smart ny el-bil, med plads til hele familien! 

God idé at lease

Det er ofte en god idé at lease sin el-bil, da teknologien på el-biler udvikler sig så hurtigt, at værdien på bilen kan falde, hvis teknologien i bilen bliver forældet. Derfor er leasing oftes bedre end køb på dette område.

Udfyld formualen nedenfor, og en af vores leasing-eksperter vil kontakte dig vedr. mulighederne for at lease en eldrevet-bil!