Leasing

Leasingtyper

Hvorfor lease en bil? – Det er et spørgsmål vi hører mange gange i løbet af en dag, og svaret er heldigvis enkelt og til at forstå. Der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe den og derfor er Interessen for leasing også steget markant de seneste par år. En af de største fordele er, at du kender dine udgifter til bilen, fordi du betaler et månedligt beløb for at have den. Det gør det enkelt og nemt at budgettere med sine udgifter. Hos Capleasing kan vi samtidig tilbyde dig en udvidet garanti på bilen i forbindelse med din aftale og du kan dermed lease din bil fuldstændig bekymringsfrit.  Alle vores aftaler gælder både privat og erhverv.

Splitleasing

Splitleasing er til dig der også bruger din firmabil privat.
Har du en dyr firmabil, som du også bruger en smule privat? Så overvej at få en splitleasing, hvor du og din arbejdsgiver deler – eller splitter – leasingaftalen mellem jer. Med sådan en aftale slipper du for beskatning af fri bil og skal i stedet kun betale, når du bruger bilen privat. Det betyder, at hvis bilen eksempelvis bliver brugt 90 procent til firmaet og 10 procent privat, så skal du kun betale 10 procent af alle driftsomkostninger inkl. ydelsen. Dermed kan der være store summer at spare i forhold til beskatning af fri bil.
Herefter funktion med: Kontakt os for at høre nærmere om denne leasingtype.

Finansiering

Operationel leasing er til dig der gerne vil undgå forpligtelsen.
Når du leaser en bil, skal du være opmærksom på, hvilken type leasing der er tale om. Der er nemlig stor forskel på, om det er finansiel eller operationel leasing. Hos Capleasing tilbyder vi begge dele. Ved operationel leasing er du ikke forpligtet til at købe bilen, når leasingperioden udløber. Det betyder, at vi indestår for restværdien, og du kan bare aflevere bilen tilbage til os som forhandler. Dermed er du ikke bundet af at skulle indestå for en restværdi, og du slipper for usikkerheden om, hvorvidt den aftalte pris også er realistisk. Det indebærer også, at operationel leasing medfører stor fleksibilitet for leasingtageren.

Herefter funktion med: Kontakt os for at høre nærmere om denne leasingtype.

Operationel leasing

Som en ekstra tryghed for dig, tilbyder vi dig en garanti på vores biler gennem Autoconcept, som har en bred paraply af garantiløsninger. Løsningerne gælder både forlængelse af en ny bils garanti, garantiforsrikringer til brugte biler, Keyprotect tillægsforsikringer og Road Assist tillægsforsikringer.

Du kan læse meget mere om Autoconcept og deres garantiløsninger her: www.autoconcept.dk/produkter.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er til dig der selv kan sælge bilen eller gerne vil købe den efter endt leasingaftale.
Ønsker du at lease en bil, så skal du være opmærksom på, om der er tale om operationel eller finansiel leasing. Hos Capleasing tilbyder vi begge dele, og vi rådgiver dig gerne om, hvilken aftale der er bedst for dig. Vil du gerne selv anvise en køber, når leasingperioden er udløbet, så skal du vælge en finansiel leasing. Her er det nemlig dig, som indestår for restværdien, når leasingperioden er ovre. Vi hjælper dig gerne med videresalg, hvor vi via vores brede netværk kan sælge bilen for dig og opnå en mere attraktiv pris. Finansiel leasing er den billigste form for leasing, der findes.
Herefter funktion med: Kontakt os for at høre nærmere om denne leasingtype.

Sæsonleasing

Sæsonleasing er til dig der kører sportsvogn om sommeren og firehjulstrækker om vinteren.

Drømmer du om at køre rundt i en cabriolet til sommer, så kan du komme tættere på drømmebilen med sæsonleasing. Det kan være en dyr fornøjelse at have en cabriolet stående, som du kun bruger i løbet af sommeren, men med sæsonleasing betaler du kun for indregistrering af bilen i de måneder, som du bruger den. Det kan for eksempel være i 4-5 måneder om sommeren, hvor du ønsker en cabriolet. Resten af året er bilen ikke på plader, og du undgår derfor den høje afgift i de måneder, hvor bilen ikke bruges. Tilbuddet om sæsonleasing gælder også på større biler som firehjulstrækkere, hvis du ønsker en stor bil om vinteren. På den måde kan du i princippet bytte bil to gange om året, så bilen passer til vejret og sæsonen.

I Capleasing er vi stolte af samtidig at kunne tilbyde vores kunder opbevaring af deres biler uden for sæsonen. På vores adresse i Nordhavn ligger også en Danmarks mest eksklusive garager, som er proppet med luksusbiler. Læs mere om opbevaring af din bil her. (”Her”må man gerne kunne klikke på og så havne inde under ”opbevaring af din bil” (Se længere nede i dette skriv.))

Herefter funktion med: Kontakt os for at høre nærmere om denne leasingtype.

Forsikring

Når du leaser en bil her hos Capleasing, tilbyder vi også at forsikre bilen for dig, og vi gør det til en fordelagtig pris. Det gælder alle vores biler, uanset hvilken type leasing du vælger. Forsikringen består af den lovpligtige ansvarsforsikring, ligesom du også får kaskoforsikring, som i udgangspunktet dækker alle skader på bilen. Det giver dig den største tryghed, når du kører bil.
Det er kun få forhandlere, der som os, kan tilbyde en forsikring på din bil, næsten uden betingelser. De eneste krav du skal kunne opfylde er en alder på minimum 18 år og et gyldigt kørekort. Vil du vide mere om betingelserne, og hvordan forsikringen dækker, er du velkommen til at kontakte os.
Prisen på en forsikring afhænger af hvilken bil du vælger. Dog garanterer vi at prisen altid vil være fordelagtig, hvis du tegner den igennem os.

Capleasing

Bregnerødvej 125
3460 Birkerød
CVR: 33588666
info@capleasing.dk

Bliv ringet op