Leasing

CAPLEASING

Leasingtyper

Hvorfor lease en bil?
Det er et spørgsmål vi hører mange gange i løbet af en dag, og svaret er heldigvis enkelt og til at forstå. Der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe den og derfor er interessen for leasing også steget markant de seneste par år. En af de største fordele er den lave kapitalbinding, fordi du betaler et månedligt beløb for at have den. Hos Capleasing kan vi samtidig tilbyde dig en udvidet garanti på bilen i forbindelse med din aftale og du kan dermed lease din bil fuldstændig bekymringsfrit. Alle vores aftaler gælder både privat og erhverv.

Splitleasing

Splitleasing er til dig der også bruger din firmabil privat. Har du en dyr firmabil, som du også bruger en smule privat? Så overvej at få en splitleasing, hvor du og din arbejdsgiver deler – eller splitter – leasingaftalen mellem jer. Med sådan en aftale slipper du for beskatning af fri bil og skal i stedet kun betale, når du bruger bilen privat. Det betyder, at hvis bilen eksempelvis bliver brugt 90 procent til firmaet og 10 procent privat, så skal du kun betale 10 procent af alle driftsomkostninger inkl. ydelsen. Dermed kan der være store summer at spare i forhold til beskatning af fri bil. Herefter funktion med: Kontakt os for at høre nærmere om denne leasingtype.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er til dig der selv kan sælge bilen eller gerne vil købe den efter endt leasingaftale.

Hos Capleasing tilbyder vi finansiel leasing, sæsonleasing og splitleasing, og vi rådgiver dig gerne om, hvilken aftale der er bedst for dig. Vil du gerne selv anvise en køber, når leasingperioden er udløbet, så skal du vælge en finansiel leasing. Her er det nemlig dig, som indestår for restværdien, når leasingperioden er ovre. Vi hjælper dig gerne med videresalg, hvor vi via vores brede netværk kan sælge bilen for dig og opnå en mere attraktiv pris. Finansiel leasing er den billigste form for leasing, der findes. Herefter funktion med: Kontakt os for at høre nærmere om denne leasingtype.

planes for rent

FORSIKRING

Når du leaser en bil her hos Capleasing, tilbyder vi også at forsikre bilen for dig, og vi gør det til en fordelagtig pris. Det gælder alle vores biler, uanset hvilken type leasing du vælger. Forsikringen består af den lovpligtige ansvarsforsikring, ligesom du også får kaskoforsikring, som i udgangspunktet dækker alle skader på bilen. Det giver dig den største tryghed, når du kører bil.

Det er kun få forhandlere, der som os, kan tilbyde en forsikring på din bil, næsten uden betingelser. De eneste krav du skal kunne opfylde er en alder på minimum 18 år og et gyldigt kørekort. Vil du vide mere om betingelserne, og hvordan forsikringen dækker, er du velkommen til at kontakte os. Prisen på en forsikring afhænger af hvilken bil du vælger. Dog garanterer vi at prisen altid vil være fordelagtig, hvis du tegner den igennem os.

Klar til at prøve leasing?

Hos Capleasing kan vi tilbyde et bredt udvalg af biler og du finder mærker som BMW, Audi, Mercedes, VW, Jaguar, Land Rover og mange flere.