Flexleasing af Porsche Elbil

Vi hos CapLeasing har stor erfaring med leasing af Porsche. Der er utroligt mange fordele, ved at lease en el-bil, herunder afgifter. 

Elbiler har nemlig slet ikke samme høje afgift som alm. biler. Ligeledes er der ej heller vægtafgifter eller lignende – Derfor kan vi hos Capleasing tilbyde leasing af luksuriøse Porsche til fornuftige priser. 

Husk, der er intet brændstof at betale, så økonomien er utrolig fornuftig ved en elbil! 

Ligeledes er pladsen i mange Porsche stor, så du kan have hele familien med!

Intet brændstof

En af de helt store fordele ved en elbil er brændstof fri kørsel. En Porsche har ofte en rækkevidde på over 500 km på en opladning, hvilket betyder du kan køre fra det mest sydligste punkt i Danmark, til det nordligste uden at skulle lade.

Ingen afgift

Regeringen har vedtaget meget lempelige afgifter for elbiler, hvilket både kommer forbrugerne og miljøet til gode. Derfor er det ofte meget billigere end man tror, at køre i en smart ny el-bil, med plads til hele familien! 

Billigt at lease

Det er ofte en god idé at lease sin elbil, da teknologien på elbiler udvikler sig så hurtigt, at værdien på bilen kan falde, hvis teknologien i bilen bliver forældet. Derfor er leasing oftest bedre end køb på dette område.

Udfyld formularen nedenfor, og en af vores leasing eksperter vil kontakte dig vedr. mulighederne for at lease en Porsche!