Køb, salg eller leasing af rustvogn

Vi hos CapLeasing har stor erfaring med leasing, køb og salg af rustvogne til bedemænd. Der er utroligt mange fordele, ved at handle din rustvogne igennem Capleasing, herunder meget lukrative finansieringsmuligheder. 

Vi sælger rustvogne til hele Europa, hvilket betyder vi har store indkøbsfordele, og altid leveringsdygtige, selv med kort varsel. Vores erfaring er bred, og dækker rustvogne af mærker såsom Mercedes, Ford, Volvo og meget mere. 

Lad os høre dine ønsker, så kan vi sammen drøfte mulighederne. 

Stor erfaring

Vi har solgt og leveret rustvogne i mange år. Vores erfaring på området er stor, og vores dør er altid åben for en uformel dialog om mulighederne. Vi kender til branchen, bilerne og deler gerne ud af vores erfaringer.

Bredt indkøbsnetværk

Vi sælger rustvogne til hele Europa, hvilket betyder vi har store indkøbsfordele, og altid leveringsdygtig selv med kort varsel. Rustvogne af mærker såsom Mercedes, Ford, Volvo og meget mere. 

Mange muligheder

Vi kan både være behjælpelige med leasing, køb og salg af rustvogne. Igennem vores tætte samarbejde med AL-finans, er muligheden for finansiering meget lukrativ. 

Udfyld formualen nedenfor, og en af vores rustvogns-eksperter vil kontakte dig vedr. mulighederne.