Flexleasing af Tesla

Vi hos CapLeasing har stor erfaring med leasing af Teslaer. Der er utroligt mange fordele, ved at lease en el-bil, herunder afgifter. 

Elbiler har nemlig slet ikke samme høje afgift som alm. biler. Ligeledes er der ej heller vægtafgifter eller lignende – Derfor kan vi hos Capleasing tilbyde leasing af luksuriøse Teslaer til fornuftige priser. 

Husk, der er intet brændstof at betale, så økonomien er utrolig fornuftig ved en elbil! 

Ligeledes er pladsen i mange Teslaer stor, så du kan have hele familien med!

Personlig finansering

Vi tilbyder dig en personlig finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser i de fleste tilfælde kan overgå det, som din bank kan tilbyde. Finansieringen kræver ikke meget tid eller mange ressourcer og kan være klar i løbet af kort tid.


Vi forsikrer bilen for dig

En af de helt store fordele ved at lease en Tesla hos os, er at vi tilbyder at forsikre bilen for dig. Du får både ansvarsforsikring og kaskoforsikring, til en fordelagtigpris. Vi vil give dig den største tryghed, når du kører bil.  

Billigt at lease

Det er ofte en god idé at lease sin elbil, da teknologien på elbiler udvikler sig så hurtigt, at værdien på bilen kan falde, hvis teknologien i bilen bliver forældet. Derfor er leasing oftest bedre end køb på dette område.

Udfyld formularen nedenfor, og en af vores leasing eksperter vil kontakte dig vedr. mulighederne for at lease en Tesla!