Flexleasing af TESLA

Vi hos CapLeasing har stor erfaring med leasing af Teslaer. Der er utroligt mange fordele, ved at lease en el-bil, herunder afgifter. 

El-biler har nemlig slet ikke samme høje afgift som alm. biler. Ligeledes er der ej heller vægtafgifter eller lignende – Derfor kan vi hos Capleasing tilbyde leasing af luksuriøse Teslaer til fornuftige priser. 

Husk, der er intet brændstof at betale, så økonomien er utrolig fornuftig ved en el-bil! 

Ligeledes er pladsen i mange Teslaer stor, så du kan have hele familien med!

Intet brændstof

En af de helt store fordele ved en el-bil er brændstoffri kørsel. En Tesla har ofte en rækkevide på over 500 km på en ladning, hvilket betyder du kan køre fra det mest sydligste punkt i Danmark, til det nordligste uden at skulle lade.

Ingen afgift

Regeringen har vedtaget meget lempelige afgifter for el-biler, hvilket både kommer forbrugerne og miljøet til gode. Derfor er det ofte meget billigere end man tror, at køre i en smart ny el-bil, med plads til hele familien! 

Billigt at lease

Det er ofte en god idé at lease sin el-bil, da teknologien på el-biler udvikler sig så hurtigt, at værdien på bilen kan falde, hvis teknologien i bilen bliver forældet. Derfor er leasing oftes bedre end køb på dette område.

Udfyld formualen nedenfor, og en af vores leasingexperter vil kontakte dig vedr. mulighederne for at lease en Tesla!